Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport A/S Plus 285/40 R19 103V N0

Michelin

Michelin Pilot Sport A/S Plus
285/40 R19 103V N0

Dækstørrelse
285/40 R19 103V N0  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
V: Godkendt op til 240 km/h
EAN
3528709253758
Artikelnummer
R-214083
Dækmærke:
DEX

kun
3.739 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

MICHELIN

Michelin Pilot Sport A/S Plus: All-Sæson Præstations Excellence!

Klar til at tage din kørsel til et nyt niveau? Michelin Pilot Sport A/S Plus er ikke bare en hvilken som helst dæk—det er din all-sæson billet til en glattere og mere responsiv kørsel. Her er scoopet:

  • TriFusion Compound: Dette er ikke bare fancy teknologi-snak. Michelin bruger tre forskellige slidbaneforbindelser lige ved siden af hinanden for at give dig fantastisk tør håndtering og førsteklasses trækkraft i våde og kolde forhold. Plus, du får en seriøs boost i våd greb. Det er som at have tre dæk i ét!
  • Retningsbestemt Mønsterdesign: Lånt fra sin fætter, Pilot Sport A/S, dette design har en kontinuerlig center rib, der reducerer vejstøj og holder dig stabil på vejen. De vinklede slidbaneblokke øger din styringsrespons, så du føler dig mere forbundet med vejen.
  • Bygget til at Holde: Under overfladen viser disse dæk virkelig deres styrke. De er forstærket med robuste højstyrke ståltrådsbælter og indsvøbt i Michelins 'Filament At Zero' teknologi—forestil dig det som at trække en tung fangst ind, hvilket forbedrer både holdbarhed og komfort, når du presser speedometeret.

Uanset om du nyder en køretur på en lys, solrig dag eller forsigtigt bevæger dig gennem lidt sne, er Michelin Pilot Sport A/S Plus der for dig. Hvorfor udsætte det? Tag vejen med selvtillid, uanset hvad vejret måtte kaste din vej!

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.